Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı sıra otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size malumat verecektir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rafine malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı ciğerin sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı mükemmel sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Kanatıcı gereç derunermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve Yangın Kapısı gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dışarı hak deprem gır konusu olduğu ciğerin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve gır konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page